Kapkara

  1. Kek Yapılışı: Yağ ve Damla Kokolin dışındaki tüm malzemeleri mikserde 1 dk yavaş ve 4 dk yüksek hızda karıştırın, karışıma yağı ekledikten sonra 1 dakika daha çırpıp, bitter damlaları (ve arzu ederseniz meyvelerin bir kısmını) karışma ekleyerek Frita Sprey ile yağladığınız tepsiye dökün ve önceden 170 derecede ısıtılmış fırında 40 dk kadar pişirin.
  2. Dış Süsleme Yapılışı: Albamiks Mandora ve Biskin yağı bir kap içerisinde ocakta 110 derece kaynatılır kaynayan ürün ocaktan alınıp içerisine önceden doğranmış Festino Kokolin çikolatalar,katılıp karıştırılır daha sonra Festino pralin eklenip karışım tamamlanır, Hazırlamış olduğunuz kekin üzerine uygulayın ve meyvelerle süsleyin.
  3. Not: Dış Süslemede uygulanan Pralin sos tarifi Bitter dışında arzuya göre beyaz veya sütlü Festino Kokolin ile hazırlanıp farklı kek tariflerinde kolaylıkla uygulanabilir.