Çikolatalı Meyveli Pasta

  1. Çilekli Mousse: AlbamikS Mandıra'yı yeterince çırpın. 5 adet yumurtanın sarısını çırpıp içine 2 bardak çilek, yeterince yağ, vanilya ve çırpılmış şantiyi ekleyip çırpın. 5 adet yumurta beyazının içine 1 tutam tuz atıp kar haline gelene kadar çırpın. Çilekli karışımı iyice çırpılmış beyaz karışıma yavaş yavaş ekleyin. Eklemeyi yaparken çırpmaya devam edin.
  2. Vanilyalı Mousse: 3 adet yumurtanın aklarını kar haline getirin, azar azar şeker ilave edip, eritin. Yumurta sarılarını, limon rengi alıncaya dek çırpıp, yumurta aklarına katın. Krema ile vanilyayı çırpın ve yumurtalı karışıma katıp, dondurun.
  3. Mousse'ları bitirdikten sonra 4 saat dolapta bekletin.
  4. Pandispanya Kek Karışımı: 10 Adet yumurta, 310 gr toz şeker, 450 gr çeşitlik un, 16 gr nişasta, 62 gr pandispanya katkı, 13 gr kabartma tozu, 20 gr kakao, 60 gr erimiş Festino kokolin konfiseri, 200 gr AlbamikS Mandıra, 50 gr su, 15 gr badem tozunun hepsi mikserde 2 dk. yavaş devirde 3 dk. hızlı devirde çalıştırılıp karıştırılmalı. Pişirme için 170 derecede 40 - 45 dk. yeterli olacaktır.
  5. Mousse'ları pandispanya kek karışımı üzerine yerleştirin.
  6. Çikolata ganajınızı hazırlayıp pastanızın üzerine dökün.
  7. Meyveleri dilediğiniz gibi yerleştirin. Dilerseniz krema ve Festino Damla ile süslemenizi tamamlayın.